Vatten-76webb

Grillfest o dagen efter ;)

Fy fan, idag är man trött vill jag lova, vart inte mycket till sömn inatt. Var på grillfest igår hos Per med J och Patricia och Pers bror, var riktigt najjs! Grillade oxfilê o spelade kubb några gånger. Förlorarna skulle ta hand om disken o såklart så förlorade jag o Patricia, jävla dret :DSen vart det ännu mer öl, och så kom spritflaskan fram o det vart en del shottar, så det är väl en stor anledning till att man är trötter idag ;) Jag dricker ju väldigt sällan numera, och sprit har jag inte druckit sen över ett år tillbaka senast, så man är ju lite känslig om man säger så ;)

Såg inte sååå pigg ut när jag vakna imorse i gårdagens smink ;)Så idag har det varit en lugn dag, vare på promenad med J och Grizzly, varit i garaget o polerat kromdetaljer o fixat lite, och nu ikväll får det bli mys, film och cola, bästa medicinen mot bakfylla ;)

Från promenaden med Grizzly :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln