Vatten-76webb

Många bittra fotografer..

Det är ganska roligt när mina bilder sticker i ögonen hos vissa folk, speciellt andra fotografer. På senare tid så har jag valt att plåta väldigt mycket med J på hemmaplan, och det retar ju en hel del. Fotografer ogillar gärna när man ger sej på att plåta själv, med pojkvän eller med en och samma fotograf tydligen. 

Men jag kan verkligen inte se någon anledning att resa land och rike runt o plåta med olika fotografer hela tiden, för inga pengar, och med olika kvalitèt på bilderna m.m. Det är SÅ mycket bättre att hitta en eller två som man vet kan leverera och hålla sig till dessa och utveckla sig som modell och fotograf, det är min åsikt i alla fall.

Eftersom jag varit med ett tag, i många många år nu, så lär man sej en del och man får olika erfarenheter av olika fotografer.

En del får man inga bilder av alls, inte ens oretuscherade. En del får man vänta på att få bilder i flera månader, eller år till och med. En del är inte duktiga på att retuschera, så man ser ut som en plastdocka utan textur i huden och liknande. En del vill bara köra sina egna ideèr, man har inget att säga till om och fotografen bestämmer poser, kläder, smink, fast man plåtar TFP (vilket betyder att man får bilder i utbyte av sin tid som betalning). En del är snuskiga, försöker få en att sova över och allt möjligt. En del kan inte med ljussättning så man är helt skuggig i ansiktet o ögonen kolsvarta och allt möjligt. En del plåtar enbart för att få se lite naken hud.
Ja listan kan göras lång!

Så för mej, som älskar att plåta, komma på olika teman, retuschera och allt därtill, så är det helt jäkla perfekt att jag kan plåta med J! Bilderna blir bara snyggare o snyggare, ljuset är det rätta för att få mej att se snygg ut, man kan plåta i princip vart som helst, när man vill o leta platser tillsammans. man behöver inte vara blyga för varann, och man kan diskutera vad som ser bäst ut, vilka poser som är bra och allt möjligt. Man har alltid bilderna på en gång, ingen väntetid at all, och vill man retuschera kan man göra det som man själv vill. Eftersom man redan står varandra nära utanför plåtandet så kan man vara mer avslappnad, och då blir bilderna mycket bättre också.

Självklart kommer jag att forstätta plåta med andra fotografer också, men då vill jag vara säker på att de kan leverera. Och eftersom jag modellat sålänge och redan har en stor portfolio så är jag mest intresserad av betaljobb, jobb för tidningar och lite mer större jobb, om inte fotografen är något utöver det vanliga och gör riktigt fantastiska bilder, då plåtar jag mer än gärna TFP.


Som avslut så vill jag visa vad J och jag åstadkom för bilder i förrgårkväll, är galet nöjd! Och mer kommer det bli framöver, det lovar jag ;) Mer av de nya bilderna ser ni i det förra inlägget ;*

Monkinin på bilden hittar ni på http://www.gomdajuveler.se/ där ni just nu får den grymmaste rabatten av mej! Ange rabattkoden SOMMARSANDRA så får ni 35% rabatt vid beställning på minst 800 kr. Rabatten gäller ENBART denna veckan så passa på  nu <3

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln