Vatten-76webb

Metmask? ;)

Det här med att gå upp tidigt är fanemej ingen höjdare asså, fast man lägger sej tidigt så är man som ett vrak när larmet ringer vid halv åtta på morgonen. Men som tur är så brukar man ju piggna till bara man lyckas ändra från vågrätt till lodrätt läge i sängen ;)
Det fick bli en vilodag igår från gymmet igår, var så trött, mest på grund av vädret, regn o mulet typ hela dan ju, lite oväntat. Så jag va mest inne, umgick med syrran Linda o så. Plockade en jävla massa röda vinbär igen o glufsa i mej, fan så gött det är, o nyttigt på det! Har ångest i tanken på att mormors vinbärsbuske nån gång kommer att ta slut..Nån som har vinbär som ni vill bli av med? ;)
Jag har tänkt på detta med att vissa dudes känner att de är så otroligt roliga och har nått sorts begär att skriva ordet "Duckface" och "Bang" på bilder med brudar som har fylliga läppar.

Jag kom att tänka på vad en killpolare sa en gång för länge sen, att det är mycket bättre med tjejer med små munnar o nästan icke existerande läppar, för då ser dasen mycket större ut vid avsugningar.
Och tvärtom, om tjejen har stora läppar, så förvinner penisen så den ser liten ut, speciellt om man har en mindre variant mellan benen.
Så jag tänker ta slutsatsen av det hela att det är bara killar som har en liten metmask fladdrandes mellan benen som hyser agg mot tjejer med stora fylliga läppar. Så nu vet ni det ni som envisas med att skriva Duckface hela tiden, I know why ;)

Ännu en ny bild, en av mina favoriter från denna fotosessionen ;) 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln