Vatten-76webb

Gårdagen :)

Go middag allesammans, haft en fin dag hittills? :)
Själv sitter man o väntar på att det ska bli lunch, har dock ingen matlåda med mej så idag får man ta sej en proteinshake, det håller man sej mätt på ett tag.
De är ju så goda med så jag klagar inte. Har en med chokladsmak med mej idag som kommer från http://www.gymtillskott.com/ och märket på den är Cellucor.
Har faktiskt bara testat att blanda den med vatten hittills, ska testa blanda den med mjölk nån dag, lär bli riktigt gött de.

Igår hade jag lyx! Då kom J förbi på lunchen med cola och rostbiff, kan ju inte bli bättre! Tur jag har en så fantastikt snäll pojkvän ;)

Sedan när jag kom hem så tog jag mitt dagliga kreatin, aminosyra och Jack 3D och cyklade iväg till gymmet.
Körde mage och axlar igår och hade världens energi! Gick riktigt bra :)
Som ni kanske har märkt så har jag lite svårt för att köra strikt på vilken dag och vilka muskler jag ska träna efter schema, utan jag kör det jag är mest sugen på, fast kör alltid igenom hela kroppen varje vecka förstås, bara att jag tar olika muskelgrupper varje dag efter vad jag är mest taggad på. 
Efter det tog jag mej en dusch, och hade sådär dåligt o göra så då brukar det ha en tendens att bli att ta massa bilder ;)

Senare på kvällen så vart jag och J sugna på att fiska!
Vi gav oss av till gästhamnen först men inte fan nappade det där, stendött verkligen^^
Så vi gav upp det stället ganska snabbt, o cyklade vidare till Marieberg o tänkte DÄR lär de ju finnas massa hungriga fiskar!
Men NEJ..inte ett jävla napp. Vette fasen om fiskarna har blivit alldeles för smarta i Kristinehamn så de inte går på det där, eller så har typ varenda jäkel flyttat från stan eller dött^^

Men hur som helst är det alltid rogivande och mysigt att fiska så jag är nöjd ändå! Kommer bli mycket mer fiske, och garanterat att man får napp nästa vecka när jag o J drar på en tripp från stan. Mer om det får ni veta senare ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln