Vatten-76webb

Osminkade porrstjärnor

Snubblade in på en länk nu på morgonen med bilder på 82 stycken porrstjärnor, som visade sig osminkade och sen sminkade. Alltså varför? Man vill gärna ha kvar bilden av att de är så snygga som de är uppfixade och sminkade, inte hur hemska de ser ut utan smink liksom. 

Men det där var ju mode alldeles nyss bland alla brudar, att visa upp sej utan smink, hur många la inte upp hashtagen #nomakeup på Instagram?

Det roliga är att de sökte bekräftelse för att de vill höra att de är snygga naturliga och osminkade, men i de flesta bilderna brudar lägger upp osminkade så måste de stå i bh och ha brösten med på bilden, upp-pushade till hakan för att då vet de att de får sina likes hur jävliga de än må se ut osminkade, nån mer som tänkt på det? Det är ingen som har modet att lägga upp enbart sitt osminkade face.

Jag själv går aldrig ut osminkad, är sminkad i princip jämt, ser ingen anledning till att jag inte skulle vara det. Tycker jag att jag är mitt allra bästa och snyggaste jag när jag är sminkad, varför skulle jag inte vara det då? Skulle ju inte gå runt medvetet o känna mej ful o jävlig utan smink bara för att det är något mode eller whatever.
Ser så många bloggare lägga upp hemska osminkade bilder ibland där de rent utav ser ut som fan, och då blir det helt fel när man har bilden av de som supersnygga annars när de är sminkade, man vet ju inte vad man ska tänka, är hon snygg eller inte?

Ni som vill se hur alla porrstjärnor ser ut osminkade, här har ni länken: Osminkade porrstjärnor

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln