Vatten-76webb

Gymmet, o nu grillning :)

Idag måste det fan vara rekordvärme i Kristinehamn asså, herrjävlar vilken värme! Underbart! Var lite kämpigt på gymmet förut bara, blir sån satans hetta därinne, trots att fläktarna är på. Men mina biceps och triceps fick sej en redig omgång i alla fall.
Nu blir det tagga för grillkväll med Luddas mfl, ska bli riktigt gött. Sedan efetr det blir det o dra hem o packa, för imorrn ska jag köra typ 80 mil! Det ni, det kommer ta på krafterna :D Men sen ska det bli en härlig semester ;) Kan ni gissa vart jag ska ta vägen?På gymmet idag :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln