Vatten-76webb

Umeå :)

Satan vilken dålig internetuppkoppling jag hade här märkte jag, men hoppas jag lyckas få iväg blogginlägget i alla fall. Befinner mej just nu cirka två mil utanför Umeå vid vattnet i en söt liten gäststuga hos Js pappa. Det är så himla vackert här! Stuga precis vid vattnet, badtunna, bastu o grejer, riktigt najjs! Men så är det ju vädret^^ Spöregnade imorse när jag vaknade, och har varit mulet hela dagen o är det fortfarande, så det är ju en aning trist! Men såna här dagar så får man ju passa på att gå på stan i Umeå o shoppa lite ;)
De hade grymma reor i stan, hittade faktiskt litegrann för en gångs skull, jag brukar faktiskt inte shoppa så ofta.Hittade äntligen de lösögonfransarna jag vill ha med rätt nummer! inns ju förstås inte i Kristinehamn^^ Men nu köpte jag två par så jag har ett tag, de med nummer 111 är mycket tåligare än de jag köper annars som har nummer 105. 111orna är starkare på något sätt så man kan använda de så mycket längre.

Jag kanske ska ta lite om bilfärden upp. hann inte skriva så mycket om den då jag bara mobilbloggat ett tag nu. Vi åkte från Kristinehamn redan vid halv sex på morgonen. Och eftersom jag har så kallad blyfot så gick det med ganska rask fart till Umeå ;) Jag satt o reflekterade om hur jävla mycket roligare o snabbare det är att köra i 130-160 än att ligga i pensionärsfart o krypa fram i 90-100^^ Men bensinen drar ju därefter, så jag fick försöka lugna mej litegrann i alla fall hehe ;)
Vi tog ett frukoststopp i Gävle, och sen behövde jag frisk lugt vid Högakustenbron eftersom jag vart skapligt trött där en sväng, men efter det så piggnade jag till igen o körde på. Har man bra musik med mycket bas i så går det galant att köra ;)


Frukostbreak i Gävle ;)Jahopp, mitt internet vill verkligen inte lägga upp fler bilder än denna :D Ett streck har jag på internet i mobilen som jag delar till datorn, så det går minst sagt segt ;)
Jag får mobilblogga resten av bilderna sen ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln