Vatten-76webb

Fisket idag :)

Idag var det äntligen bättre väder, så skönt! Igår vräkte ju regnet ner utav helvete, så det vart ännu en dag på stan i Umeå. Och det gav ju utdelning ;) Två par jeans och ett par shorts igen! Så jag har alltså köpt fyra par jeans och två par shorts, allt som allt 300 spänn! Älska rea säger jag bara ;) Och jag har haft sån jäkla tur att jag hittat kläder i exakt min storlek, jeans som man får galet snygg röv i och som sitter som ett smäck, perfekt ;)

Idag så gick J och jag upp tidigt och drog iväg med Js bror Alexander och fiskade vid en sjö en bit utanför Umeå. Varken jag eller Alexander fick nån fisk, trots mitt nya rosa fiskespö^^ men J fick två stycken regnbågslaxar. Den ena grillade vi o käkade för en stund sen, asgod var den!

Sen så blev jag bjuden på en norrländsk sommartradition! ;) Surströmming :D Jag har aldrig ätit det, men har alltid velat testat det eftersom det är så mycket snack om det, att det luktar vidrigt o massa annat. men det var gött! Jag gillade det! :D Och lukten var ju inte så jävlig, jag reagerade knappt på den. I och för sej så åt vi ute men ändå, ingen fara alls med lukten :) 


Bilder från fiskningen idag :)
Tog lite egopics på mej idag med min nya ring från Gniztra.com Älskar den. En vinge matchar ju mina tatuerade fjärilars vingar på handen hehe ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln