Vatten-76webb

Fjällvandring ;)

Förlåååt alla läsare för min sämsta uppdatering dessa dagar, men har befunnit mej på en plats med noll sändning, alltså har jag inte kunnat nås på varken telefon eller mejl, Facebook eller whatever ;)
Så därför har jag ju inte kunnat blogga! Riktig semester med andra ord :D

Så man har alltså tältat, fjällvandrat och fiskat o plåtat en del. Fått tvätta sej i älvar o grejer, riktigt fjällliv med andra ord :D

Men ska ta o berätta om det mer eftersom, har fortfarande lite semester, så bor just nu i en stuga på en camping, riktigt fin camping precis vid vattnet, och kom just in efter ha fiskat lite från bryggan här. Kommer uppdatera er så mycket jag kan nu när jag har nät igen ;)


En bild uppe på ett fjäll, i bakgrunden ser ni en bergskedja i Norge :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln