Vatten-76webb

Tillbaka i Umeå :)

Då var man tillbaka till Umeåtrakterna igen då. Drog ifrån stugan på campingen vid tolvtiden imorse, o sen körde jag cirka 37 mil till Umeå. Väl här så har J och jag umgåtts med hans familj, kastat pil ( jag kom två av tre pers, det är ju något i alla fall hehe) sen vart vi bjuda på grillat o grejer, ruskigt gött! Sen så tog jag och J en springtur. Sprang en bra bit ner till en sandstrand där vi körde "idioten" som den kallas :D Jävlar va trögt det går att springa som en tok i sand, men fan så go träning!
Sedan sprang vi tillbaka och satte oss i bastun. Älskar verkligen deras bastu! En såndär rund o mysig en, vill också ha! :D

Imorgon bär det av till centrum för att kolla lite, åka förbi http://rapunzelofsweden.se/ och förälskas i allt löshår ;) Sedan blir det en sväng förbi Noliamässan, en stor mässa som de har vartannat år i Umeå vad jag har förstått, kan vara kul o kolla lite :)


En bild från Lycksele djurpark ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln