Vatten-76webb

Besök på Rapunzel, och lite fjällbilder ;)

Det blir fasligt svårt att blogga utan sändning fick jag erfara igår och idag, noll täckning i stugan jag befinner mej i en bit utanför Umeå. Man kan få ett eller två sträck ifall man vandrar ner på bryggan o på lite olika platser men det blir svårt att ladda upp bilder eller annat i bloggen när det går så segt. Så det tar jag igen nu ;) Är hos Js bror o passar på att blogga o greja lite när de spelar Fifa, perfekt ;)


Igår så var vi inne i Umeå o grejade lite, vart inget med Noliamässan då men funderar på att dra dit imorgon istället. Men vi drog till bästa http://www.rapunzelofsweden.se/ o kollade på löshår!
Blir helt förälskad av allt löshår, jag måste fan vara beroende haha!
Fick träffa supersöta Linnea som jobbar där, och fick kolla in olika löshår o sådär, riktigt trevligt! Fick med mej nytt o fint löshår hem, en locktång som ska ge riktiga Victoria Secret lockar, inpackning m.m. Längtar verkligen tlll jag ska sätta i mitt nya hår nu, får fixa det när jag är tillbaka i Värmland igen :)

 Efter det så käkade vi, pizzabuffè vart det, riktigt gött! Och väldgt välbehövligt visade det sej för mej idag! Jag har tydligen gått ner till 51 kg!? Inte okej! Måste ha blivit på grund av fjällvandringen, man går ju gått en hel del. Sen så har jag varit ute o sprungit en del också, och kanske ätit mindre än vanligt i fjällen. Så jag skulle nog behöva gå upp åtminstone till 53-54 kg. Blir lite väl när revbenen syns tydligt :S


Lite fler fjällbilder vill ni väl se kan jag tänka mej? Bjuder på några här ;)Såhär kul kan man ha i fjällen ;)
Sen ännu en bild från fjällen när jag var framme o hälsade på en hjort....eller inte, en bild från Lycksele djurpark hehe ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln