Vatten-76webb

Utomhusträning

Blogginlägg nummer två idag, I`m on fire! ;) Tänkte berätta om vad jag har gjort idag, kände att jag skrev nog inte ett skit om det i mitt förra inlägg hehe.

Jag har bara solat, gått på klipporna, softat, kastat pil o spelat yatzy o njutit av en fin dag! Har ju haft en sån satans otur med vädret under vistelsen i norrland, mulet o regn varannan dag typ. Så nu idag var det äntligen fint o riktigt varmt, underbart!

Hade ju egentligen tänkt åka hemåt värmland idag men vi skjöt upp det litegrann o åker hem i helgen istället.
Kändes inte så lockande att köra 80 mil när det äntligen var soligt o varmt, köra bil så långt vill man helst göra när det är mulet. har ingen större lust att åka hem nu egentligen, så skönt o komma från Kristinehamn en stund.
Fast gymmet längtar jag tillbaka lite till måste jag säga ;) Har ju tränat så gött jag kan utomhus här borta, armhävningar, knäböj, springturer, promenader o sånt man faktiskt kan göra utan ett gym, o det har funkat riktigt bra faktiskt! Men saknar vikterna på gymmet förstås ;)

Jag har med alla mina kosttillskott till norrland förstås, tar mitt kreatin varje dag, och jag tycker verkligen om det! Jag tycker att det känns att man har mer ork i musklerna. 
 

Ange koden: SMYGSTART och få hela 20% RABATT på din order! www.gymtillskott.com
En till bild från när vi plåtade vid en så jäkla vacker bäck som slingrade sej ner från ett av fjällen. Så sjukt vacker natur, Sverige när det är som bäst!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln