Vatten-76webb

Regnigt värre!

Vilken knäppt väder det är idag, ena stunden är det varmt o soligt o knappt några moln på himlen, sen åskar det o öser ner regn. Sitter o väntar på att de ska bli någorlunda stabilt i alla fall så jag o Linda kan ge oss ut på en springtur, hade vare riktigt gött! Funderar på om man ska köra lite styrkeövningar med min egen kropp efteråt, armhävningar, situps och benböj vore ju något det nu när man inte har gymmet i sikte ;)
Ska bli kul att springa med Linda med, tror hon är jäkligt bra på att springa så jag kanske ligger i lä, det märks :D


Såhär fint väder var det när vi fjällvandrade ;)Och här var det regn så regnkläderna på :D

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln