Vatten-76webb

Im on fire ;)

Två löpturer vart det idag, känner mej för jävla duktig! :D Första turen fick jag en bra tid tycker jag, snabbare än vad jag sprungit innan, o på löpturen nu på kvällen gick de lite segare, jag fick håll som vägrade ge sej o mitt skavsår jävlades^^ Men gött var de! Skönt att man kommit igång med springandet nu :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln