Vatten-76webb

Im on fire ;)

Två löpturer vart det idag, känner mej för jävla duktig! :D Första turen fick jag en bra tid tycker jag, snabbare än vad jag sprungit innan, o på löpturen nu på kvällen gick de lite segare, jag fick håll som vägrade ge sej o mitt skavsår jävlades^^ Men gött var de! Skönt att man kommit igång med springandet nu :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln