Vatten-76webb

Nya kepsen ;)

ÅÅH va skönt det var att komma till gymmet idag! De var som gjort för att kag skulle dit idag kände jag. Världens energi och ork, den första låten som spelades var en Iron Maiden låt när jag kom in, det kändes så rätt! :D
Körde igenom benen ordentligt, mer övningar,  reps och sets än vanligt och hårdare än vanligt vart det eftersom jag bara ägnat mej åt löpning och utomhusträning i den mån det gått nu när jag har varit borta i norrland och sen i Askersund.Invigde min nya keps på gymmet idag med, älskar den!
Glittrig o starka färger, det känns som jag det ;) Kepsen hittar ni på ​http://www.runns.se/se/ En sida jag verkligen tycker att ni borde checka in! Massa smycken o annorlunda prylar, riktigt billigt dessutom!
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln