Vatten-76webb

Nya kepsen ;)

ÅÅH va skönt det var att komma till gymmet idag! De var som gjort för att kag skulle dit idag kände jag. Världens energi och ork, den första låten som spelades var en Iron Maiden låt när jag kom in, det kändes så rätt! :D
Körde igenom benen ordentligt, mer övningar,  reps och sets än vanligt och hårdare än vanligt vart det eftersom jag bara ägnat mej åt löpning och utomhusträning i den mån det gått nu när jag har varit borta i norrland och sen i Askersund.Invigde min nya keps på gymmet idag med, älskar den!
Glittrig o starka färger, det känns som jag det ;) Kepsen hittar ni på ​http://www.runns.se/se/ En sida jag verkligen tycker att ni borde checka in! Massa smycken o annorlunda prylar, riktigt billigt dessutom!
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln