Vatten-76webb

Utan löshår :)

Igår hjälpte J mej att ta ur mitt löshår, så skönt att se att mitt eget hår har blivit så mycket fräschare sen jag slutade blondera mej platinablond! Det hjälpte verkligen att färga håret mörkare, det är både tjockare o längre än va det varit på länge :) när jag blonderade varannan vecka som jag gjorde innan så gick det ju av så jag hade ett ställe bak på skallen som var ynka tre centimeter :S Nej usch, aldrig mer SÅ blond^^

Just nu sitter jag på mormors altan o får hjälp av J igen men med att sätta i mitt nya löshår istället ;) Det tar sin tid kan mansäga, tur att min baby har sån grymt bra tålamod annars hade de nog inte gått :D

Såhär ser mitt hår ut utan löshår ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln