Vatten-76webb

Gött träningspass!

Fan så gött träningspass idag med, har sån energi på sistone så det känns underbart! Jag tror mycket beror på Kreatinet jag tar varje dag, känner att jag orkar göra fler repetioner än vanligt och att musklerna verkligen känns hårda och "drar ihop sej" på något vis när jag tränar hårt, o det är en skön känsla! 
Har sån sjuk träningvärk i benen o rumpan både igår och idag, o jag gillart! ;) Fast det går inge vidare att gå i uppförsbackar eller cykla märkte jag, fan så det känns i benen, men en skön känsla :D Jag tycker att det är skönt att vara tillbaka på gymmet som ni kanske hör? :D

igår ägnade sej J några timmar åt att sätta i mitt nya löshår från Rapunzel och resultatet vart superbra! Så underbart att ha nytt långt fint hår igen <3 Bilder på håret kommer ni få se snarast.
Nu ska jag faktiskt bara föna håret o sen ska blir det läggdags för imorrn blir det vardag igen o då ska man upp tidigt igen, kommer bli hårt, men det går om man vill ;) Sov så gött allihop, hörs imorgon <3


Lite bilder efter träningen idag ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln