Vatten-76webb

För smal?

Varför går man inte alltid upp tidigt? Det är ju så skönt, men samtdigt oskönt får jag väl säga. Jo sängen är förjävla skön, men har man väl tagit sej ur sängen tidigt så hinner man ju med så himla mycket mer! Jag är alltid pigg på måndagar efter helgerna av nån anledning, måste u bero på att man är utvilad sen helgen. men tisdagarna, usch, de är terror på hög nivå! Då kommer tröttheten som en käftsmäll varje morgon^^ Längtar inte till morgonbitti med andra ord ;)


Vet ni vad jag har kommit fram till för klokt beslut idag? Att jag ska äta mer :P Oftare framförallt, börja käka mellanmål, som till exempel frukter, kvarg, keso eller liknande, för nu har jag nog gått ner lite för mycket..Mina jeans sitter inte lika tight längre, och jag har storlek 34 så ännu mindre jeans går ju knappt att hitta^^ Jag får träna benen o rumpan ÄNNU hårdare på gymmet med så min muskulösa stjärt fyller ut jeansen hehe ;)


Vad har ni för åsikter, för smal eller lagom?Lovade ju en bild på mitt nya löshår så det ska ni såklart få ;) Lite dålig bild men bättre kommer, det var lite för liten spegel och dåligt ljus härinne.
Är supernöjd med håret, perfekt färg och längd. Håret kommer från bästa http://www.rapunzelofsweden.se/

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln