Vatten-76webb

Bästa serierna!

Fy fan så härligt att de bästa serierna EVER har börjat igen, alltså Dexter och Breaking Bad <3

Jag var så nervös inför första avsnittet av båda serierna så benen sprattlade innan jag skulle se och gömde mej nästan lite halvt bakom kudden, så mycket har jag längtat! Känns så sjukt att det verkligen är sista säsongen EVER av Dexter, gillas inte! Och det är inte många avsnitt kvar heller. Fy fan, kommer bli hårt att klara sej utan den grymma serien.

Jag hoppas fortfarande på att Dexter och Debra ska få ihop det på slutet, lite förbjuden kärlek sådär, men tvivlar på att mina drömmar blir sanna, men man kan ju alltid hoppas ;)
 Sen till Breaking Bad, fan jag är så satans nyfiken på vad som ska hända nu, så äckligt bra serie!

När jag slutade igår så överraskade J mej med nytt smink och en BODY tidning, fan vad glad jag blev, han vet verkligen vad jag behöver ;)
Sedan käkade jag o sen la mej en stund för jag kom i värsta matkoman, o var trötter efter jag gått upp så tidigt. Medans jag låg o sov så drog J ut med Grizzly o plockade kantareller, och hittade en jäkla massa. Grizzly som kan detta med kantarellspårning hittade massor, jag vart riktigt imponerad! Tycker det är så fränt att man kan lära hundar hitta kantareller :D
 Efter min vilostund fick jag ny energi, hällde i mej mitt kreatin och PWO, sen cyklade jag till gymmet o körde bröst och mage. Känns idag i magen, riktigt skönt! La mycket fokus på sidorna av magen igår. Bröst är inte en favoritövning för mej om man säger så, känner mej så svag i bröstövningar, men det lär ju bli bättre med tiden ifal jag krigar på som jag gör nu.

Efter det så kom jag lagomt hem till Idol, vilka orginal det finns asså. Känns som många som är med har förlorat något vad eller liknande, för inte tror väl alla att de faktiskt kan sjunga? Kan ju vara smart att spela in sej själv när man sjunger o sen lyssna så man får lite hum om hur man sjunger egentligen innan man förnedrar sej offentligt i tv? Fast det är ju kul att kolla på måste jag säga ;)


Idag vet jag inte riktigt vad som sker, vilodag från gymmet får det bli för nu har jag kört igenom hela kroppen, sen blir det att köra igång igen imorgon med ett hårt benpass, ser jag fram emot ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln