Vatten-76webb

Riktigt snabb Proteingröt

Mitt favoritmål till frukost just nu är proteingröt så jag tänkte ta o dela med mig av receptet på hur jag gör min proteingröt. Finns säkerligen en mängd olika sätt att göra den på men denna kör jag, snabbt och enkelt ;)


Jag blandar först 1 dl havregryn med 2 dl vatten och ställer det i micron på högsta värme i 1 minut.
Sedan häller jag i en 1 skopa proteinpulver, blandar väl, och ställer in i micorn igen på 1 minut. sen är det klart!


Jag använder mej just nu utav ett proteinpulver från http://www.gymtillskott.com/ med chokladsmak som passar perfekt till gröten.

Är inte ett stort fan av havregrynsgröt i vanliga fall men med chokladsmak i så blir det riktigt gott, och man blir mätt länge, en riktigt nyttig och mättande frukost helt enkelt och den går otorligt snabbt att tillaga.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln