Vatten-76webb

Rökt lax o grym tidning till lunch :)

Idag vart jag riktigt glatt överraskad av J när han kom förbi med en ny tidning och det godaste jag någonsin ätit, rökt lax till lunch! Kan det finnas något godare än rökt lax? Tror fanemej inte det, det knullar till i munnen bara jag tänker på det :D

Annars hade jag bara ett äpple o kolsyrat vatten till lunch (inte så snyggt eftersom jag skrev i ett tidigare inlägg att jag just skulle börja äta mer haha) så rökt lax var mer än välkommet ;)
Tidningen han kom med har jag aldrih läst innan, mest för att den är enbart riktad till män så har jag aldrig brytt mej riktigt när jag sett den.
Men J gjorde helt rätt i att köpa den, riktigt bra läsning! Bilder på grymma övningar och allt som har med träning och kost o göra, grymt bra tidning!

Ska köpa den oftare, trots att jag är en fruntimmer hehe ;) Nej men träningstipsen är ju precis lika bra för kvinnor som män så den var jättebra, rekommenderas! :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln