Vatten-76webb

Springtur eller gymma sen, hmm!

Usch, det var verkligen svårt att ha en vilodag från gymmet igår, man får ju damp i hela kroppen typ. Att man har blivit så frälst i att träna asså, känns så härligt! Funderar över hur jag ska göra idag, antingen en löptur, det var några dagar sedan nu, eller så blir det att köra ben och rumpa på gymmet...hmm. Det sjuka är att jag har fortfarande lite träningsvärk kvar i benen sen jag körde det i fredags, o nu är det onsdag liksom. Asch jag ska fundera på vilket jag väljer senare.


Rumpan och benen ska i alla fall få sej en rejäl omgång ifall det blir idag eller imorrn, lita på det :D
Nu ska jag svara på lite mejl o greja, o pimpla vidare på mitt kolsyrade vatten o till det blir det lite morgonläsning.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln