Vatten-76webb

Gymmet igår.

Fan jag måste verkligen ta o lära mej att lägga mej tidigare när jag ska upp tidigt på morgonen asså. Det blir jämt att man somnar runt två på natten, o sen ska man upp vid åtta på morgonen, skulle inte tacka nej till åtminstone en eller två timmars sömn extra så man är lite piggare under dagen sen.

Idag ska jag gymma direkt efter jag slutat tänkte jag. Då hinner jag inte åka hem, bli trött o somna en stund för att sedan cykla dit o hem o krångla. Idag är det rygg och axlar som står på schemat, ska bli gött. Det vart ingen löpning igår, det blev ett riktigt fin benpass istället. Fokuserade mycket på framsida lår, rumpa och vader igår, vågade mej inte på att träna bakre lår så mycket eftersom jag fortfarande har träningsvärk som satan där sen förra gången jag körde ben, det sitter i bra länge tydligen :D

Många av er skriver o frågar om vilka övningar jag gör osv men har varot lite svårt att ta bilder på när jag tränar på gymmet eftersom jag alltid tränar själv. Det blir ganska avancerat att ta kort o träna samtidigt ;) Men ska försöka ta lite bilder eller åtminstone beskriva övningarna så småningom :)Här gör jag i alla fall en av mina favoritövningar för rumpan, känns ordentligt efteråt vill jag lova! Jag brukar köra 12 reps x 4 set. Andra bilden är jag efter träningen, svettig som ett as haha :DSen en till bild i chillar mode ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln