Vatten-76webb

Sooool!

Fan så gött att vakna upp med att solen skiner in i fönstret, linne o shorts väder :D 
Ska snart dra ner på stan med mormor o shoppa litegrann. Sedan kommer det nog bli en löptur idag istället för gymmet, hittade ett grymt löpspår igår när jag var ute o promenerade som såg riktigt fint ut så tänkte testa det idag. Jag har noll koll på hur långt det är men det blir nog väl, är det för kort får jag väl fortsätta springa åt något håll bara :D

Igår på gymmet :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln