Vatten-76webb

Sooool!

Fan så gött att vakna upp med att solen skiner in i fönstret, linne o shorts väder :D 
Ska snart dra ner på stan med mormor o shoppa litegrann. Sedan kommer det nog bli en löptur idag istället för gymmet, hittade ett grymt löpspår igår när jag var ute o promenerade som såg riktigt fint ut så tänkte testa det idag. Jag har noll koll på hur långt det är men det blir nog väl, är det för kort får jag väl fortsätta springa åt något håll bara :D

Igår på gymmet :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln