Vatten-76webb

Bilder från gårdagen :)

Då var det helga, riktigt gött! Började dagen med att gå en skogsproenad med J och Grizzly i det härliga vädret. Det var skönt, förutom att Grizzly bara måste bada i varenda lerpöl så han luktar skunk hela vägen hem, så J fick spola av honom med vattenslangen nyss :D

Idag blir det gymmet istället för löpning, gick så kasst med löpningen igår så de va inge roligt ;) Nej men jag måste hitta en bättre bana att springa på, ska försöka klura ut någon bra väg till nästa gång. Önskar jag kunde hitta en så bra grusväg som jag sprang på hemma hos mamma vid Askersund, vi får väl se.

Lite fler bilder från löpningen igår.

Tights/Legging: http://www.gomdajuveler.se/

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln