Vatten-76webb

Gymmet, och skön film!

Jag fick verkligen gymmet för mej själv både igårkväll och idag med, inte en själ därinne. Riktigt gött att ha ett helt gym för sej själv! Verkar som att det inte är så populärt att gymma på lördagskvällar och på söndagar i den här stan, inte där jag gymmar i alla fall ;)

Jag har improviserat lite på gymmet igår och idag, provat lite nya övningar jag inte testat förut, lite kul med lite omväxling så man känner sej taggad hela tiden att gymma. 
Körde en mängd rump och benövningar idag, mycket knäböj och raka marklyft som alltid och sedan en hel dela andra övningar. Kommer lägga upp vilka övningar jag brukar använda mej av inom kort i bloggen så håll utkik ;)



Idag :)



Kollade på en ny film igår. Pain o Gain, och tyckte den var så cool! Så rå och annorlunda på någotvis, klockren! Grymma skådespelare med. Satt och var helspänd hela filmen för vad som skulle ske näst! Så den tycker jag verkligen att ni ska se :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln