Vatten-76webb

Gymmet, och skön film!

Jag fick verkligen gymmet för mej själv både igårkväll och idag med, inte en själ därinne. Riktigt gött att ha ett helt gym för sej själv! Verkar som att det inte är så populärt att gymma på lördagskvällar och på söndagar i den här stan, inte där jag gymmar i alla fall ;)

Jag har improviserat lite på gymmet igår och idag, provat lite nya övningar jag inte testat förut, lite kul med lite omväxling så man känner sej taggad hela tiden att gymma. 
Körde en mängd rump och benövningar idag, mycket knäböj och raka marklyft som alltid och sedan en hel dela andra övningar. Kommer lägga upp vilka övningar jag brukar använda mej av inom kort i bloggen så håll utkik ;)Idag :)Kollade på en ny film igår. Pain o Gain, och tyckte den var så cool! Så rå och annorlunda på någotvis, klockren! Grymma skådespelare med. Satt och var helspänd hela filmen för vad som skulle ske näst! Så den tycker jag verkligen att ni ska se :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln