Vatten-76webb

Smink och annat :)

Urrrk vad den här dagen går långsamt, helt sjukt, vad är det med tisdagar egentligen?

Har i alla fall varit på ett trevligt möte på förmiddagen o bokat en make up rådgivning hos en jätteduktig tjej som heter Tina, ska bli riktigt spännande! Jag har ju extremt dålig fantasi med mitt smink, kör samma stil varje dag o har noll koll på vad jag passar i så ska bli kul o se hur resultatet blir:) 

Idag är det för övrigt tredje dagen på "The Plank Challenge" som jag började med. 20 sekunder var inga problem alls, och det lät ju inte 30 sekunder bli heller. Men kommer man verkligen klara fem minuter sista dagen? Vi får se ;)
Nej nu ska jag nog ge mej ut i solen en stund, trist o sitta inne vid datorn i det här goa vädret :)
En somrig bild ska jag ta o bjuda på, eftersom detta måste vara sommaren med mest sol o värme på många år!
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln