Vatten-76webb

Varför välja mellan Glamour och Fitness?

Ja, som rubriken lyder, varför ska man behöva välja om man vill syssla med Glamour eller Fitness? Har sett tjejer som slutat helt med glamourbilder och sexiga underklädesbilder m.m bara för att de har börjat inriktat sej mer på fintess. Varför ska man behöva placera sej i ett fack när man kan köra båda?

Någon har jag sett har skrivit att man inte kan ta Glamourbilder när man fått för mycket muskler. What?! Klart man kan, det är ju bara sexigt! Vad kan överhuvudtaget vara fel med en snyggt vältränad slimmad kropp i sexig bikini eller underkläder i varm glamourljussättning?

Jag har lagt ner mej ordentligt på min träning nu och har mina blygsamma mål att någon gång tävla inom bikinifitness, men jag tänker fortsätta plåta vad jag vill plåta, oavsett om det är glamour, fitness, fine art eller vad det kan vara, jag låter inte min träning stoppa mej från att vara mångsidig som modell.Ett jäkligt bra exempel på en fitnessbrud som har ordentligt med muskler, men som ändå tar Glamourbilder är förbaskat snygga Larissa Reis!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln