Vatten-76webb

Ben och rumpdag!

Gäääsp säger jag bara, fan va träligt jag har det. Funderar på att gå ut o lägga mej i gräset o självdö en stund. Fast då kommer väl de där fästingjävlarna o biter sej fast nånstans^^ Fick ju en fästing för typ en vecka sedan som bitit sej fast vid naveln o gömde sej bakom navelpiercingen, jäkla odåga. Nej det lutar nog åt en runda på stan för att piggna till.

Det blir garanterat hem o ta en powernap sen innan gymmet så jag kan ladda på med lite energi. Fick sån grym energi igår på gymmet! Tog mina kosttillskott från http://www.gymtillskott.com/, alltså mitt kreatin, aminosyror och Jack 3D cirka 40 minuter innan gymmet o jävlar vilken energi jag fick, pressade mej jäkligt hårt, så SKÖNT!

Känner så för att träna ben och rumpa idag, vill bygga på både rumpa o ben ordentligt, det är ju så SNYGGT med tjejer med riktigt synliga lår och vadmuskler, eller vad tycker ni? ;)


Dagsformen på rumpan :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln