Vatten-76webb

"För mycket muskler"? :D

Go morron på er! :)
Då sitter man o mejlar o grejar vid datorn, o passar såklart på att blogga lite också ;)
Höll fanemej på att få dampanfall igår asså, min mobil bara dog, trots att jag laddat den hela natten innan. Satt o grejade med den utomhus samtidigt som jag käkade lunch (rökt lax som alltid nu hehe) och helt plötsligt så dör den, o vägrar starta igen!
Sökte svar via Facebook, där får man alltid några vettiga svar när man undrar nått, och det lutar väl åt att mobilen blev överhettad, eller att batteriet är kasst helt enkelt. Fan jäkla skräpkvalitèt, förargligt att de ska vara så dåliga när de kostar så mycket^^
Den startade i alla fall som tur va efter laddning och nervöst tryckande på alla knappar av mej ;)På tal om något helt annat så kan man få så komiska kommentarer ibland :D
Som denna kommentaren jag fick på min "spännisbild"Instagram (min Instagram är sandrareichemodell
Syftar på denna kommentaren.Måste säga att jag tar det bara som en komplimang :D "Tjejer ska inte ha sånna muskler" Låter ju nästan som jag har fått stora muskler eller vad säger ni haha!
Nej men vad får man ut av att skriva att jag ser tillgjord och mest äcklig ut? Sen när blev tjejer som tränar och tar hand om sin kropp äckliga? Tillgjord kan jag köpa, jag spänner mej ju liksom, men äcklig för mina armmuskler, nääeee! 

Fattar inte hur folk tänker ibland, till smala tjejer och tjejer med mycket muskler eller liknande kan folk kommentera massa skit om anorexia och kommentarer om hur äckligt smal människan är, eller som denna kommentaren, att tjejer med muskler är äckliga. Men jävlar i bäret vad det skulle bli livat ifall man kommenterade en tjock tjejs bild med "fan va äckligt tjock du ser ut" eller något i den stilen. Aja, haters gonna hate, så kommer det alltid vara :DBjuder på en gymbild bara därför, där jag bygger på mina äckliga muskler ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln