Vatten-76webb

Protein och Omega3!

Gomorron! <3

Mulet väder idag för en gångs skull, det som varit så soligt o gött väder varje dag annars, nu fick man ta på sej både tröja o kavaj imorse för att inte frysa ihjäl typ.
Igår så tog jag det stora steget att gå o boka tid för synundersökning :O Har inte varit iväg på synundersökning på, hmm ja det är nog ett par år? Och nu känner jag verkligen att det är dags, ser fan dåligt igen. Som vissa av er kanske vet så är jag typ blindast i kommun utan mina linser, jag har just nu hela -5.75 på båda ögonen så man ser då fan inte mycket ;) Men har såna linser man har i dygnet runt så det har verkligen funkat perfekt jämt, man känner inte ens av att man har linser i liksom.

Undrar vilken styrka man kommer få den här gången, för dåligt ser jag.
Som när J och jag var ute o promenerade en kväll, och jag får syn på en katt o lockar på den för jag vill klappa på den. J börjar skratta och jag fattar ingenting! Då visade det sej att sen söta katten i verkligheten var en navkapsel^^ Skämmigt or what? :D Så nu är det fan dags för den där synundersökningen som sagt ;)

Annars var man på gymmet igår, ovanligt va? Känns som det är det enda jag skriver om nästan haha! Hämtade ut paket med nytt proteinpulver och fiskolja igår från bästa http://www.gymtillskott.com/ så jag nästan skyndade mej iväg till gymmet bara för att kunna testa det nya proteinet efteråt :D
GUD va gött proteinet var! Smaken var banan och jordgubb och den smakade verkligen väldigt mycket banan, och det är ju så sjukt gött! Kommer att bli en fröjd att dricka den varje dag. Fiskolja var också något jag kände att jag verkligen behöver. Jag äter ganska mycket fisk i vardagen men man kan ju inte få för mycket av det, Omega 3 är ju bara bra. Vart lite rädd först när jag såg kapslarna för de såg så stora ut, men de var inga problem att svälja alls, så tummen upp för dom också :)


En bild på proteinet och fiskoljan.
Tränade rumpan och benen igår, men hann inte med alla övningar jag tänkt eftersom jag ville hem o kolla på Idol, så har sparat en del övningar till någon annan dag ;)
Vart hur som helst helt slut som artist igår, har testat på att köra med tyngre vikter och färre repetioner och det tar vill jag säga! Kul att variera lite med :)


Jag efter benpasset igår, heeelt slut, men lycklig att jag överlevde hehe ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln