Vatten-76webb

Plåtat i regnet ;)

Regn, regn o åter regn, så ser denna dagen ut. Fast mormor och jag hann gå ner på stan o handla lite när det var uppehåll förut. Det blev lite fina presenter till lillsyrran Diana som fyller år snart :) Sen så har jag en del grejer som jag ville plåtas i idag, men tänkte att de lär ju gå åt skogen nu när det regnade ute.
Men J hade en smart idè om att man kan ju faktiskt plåta ute fast med paraply, kan ju bli en skön effekt med lite regn i bilden, och det funkade faktiskt! :D Det vart ju såklart jävligt blött, mitt paraply visade sej rätt odugligt då det regnade igenom av nån lustig anledning^^ Sen så är kombinationen fixat hår och regn typ döden, blir ju platt på huvudet o längderna krullar ihop sej av mitt jäkla självfall, men det gick bra ändå, tur man hade fläta. 

Bilderna vart bra! Plåtade i mitt nya linne, som jag fullsträndigt ÄLSKAR! Bland de bästa jag fått hem från http://www.gomdajuveler.se/ Så himla vacker rygg med rosetter, och dödskallar i tyget och på knapparna där fram, supersött!


Lite regn ska ju inte hindra en från att ha roligt eller vad säger ni?

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln