Vatten-76webb

Gym, och nytt melanotan :)

Asså vafan! Bloggade tidigare idag, det publicerades och jag länkade mitt nya inlägg på Facebook som alltid, och nu är blogginlägget spårlöst försvunnet? Nån som tagit sej in på min blogg och raderat ett inlägg, och i så fall varför? Skumt som satan..
Någon som har emot att jag lägger upp så mycket bilder från gymmet kanske ;) Eller någon motståndare till att jag använder melanotan som det inlägget handlade om? :D 


Här kommer i alla fall lite bilder från gymmet idag, tränade rygg, mage och bröst, var helt själv på gymmet som alltid på helger. Verkar inte vara så populärt att hänga på gymmet på helger i den här stan asså ;)

Keps: http://www.runns.se/
Byxor: http://gomdajuveler.se/
Vill ni se en video där jag utövar min favorit magövning så följ med på Instagram: sandrareichemodell ;)


Påbörjade nyss en ny kur med melanotan. Har ju inte tagit melanotan på över två månader, inte ens solat solarium, och ändå är jag så brun som jag är just nu, melanotan sitter verkligen i riktigt bra! Denna gången fick jag hem en färdigblandad melanotan från sidan med de absolut bästa melanotanet, http://quicktan.se/. Riktigt grymt att man kan köpa färdigblandat! Slippa blanda melanotanet med vatten o greja, jättesmidigt! Så nu ska jag bli sådär häärligt brun igen ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln