Vatten-76webb

Maaat!

Så jäkla gött att Grizzly är sån kung på att hitta kantareller så man kan njuta av kantarellstuvning till maten. Ser ut som jag äter som en karl på min tallrik, men försöker verkligen få i mej mer mat så jag inte tynar bort när jag tränar så mycket :) Kycklingfilé, färsk spenatpasta, ruccolasallad o kantarellstuvning, goooda grejer! ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln