Vatten-76webb

Maaat!

Så jäkla gött att Grizzly är sån kung på att hitta kantareller så man kan njuta av kantarellstuvning till maten. Ser ut som jag äter som en karl på min tallrik, men försöker verkligen få i mej mer mat så jag inte tynar bort när jag tränar så mycket :) Kycklingfilé, färsk spenatpasta, ruccolasallad o kantarellstuvning, goooda grejer! ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln