Vatten-76webb

Army Style ;)

Usch, det är inte roligt alls att vara Sandra Reiches skalle idag, sån huvudvärk! Hela dagen dessutom o ingenting hjälper^^ Funderar på om de beror på att jag har sån jäkla träningsvärk i nacken så att det strålar upp i skallen? Får nog börja strecha nacken lite bättre, får ofta ont i den jäveln^^

För övrigt så är det en sjukt skön dag idag, känns ju jäkligt grymt att man kan sitta på altanen o sola o tycka att det nästan är FÖR varmt för att sitta där i september månad! Love it!
Men på nätterna känns det verkligen att hösten är på ingång, och jag gillart INTE, hatar kyla. Man skulle fanemej bo utomlands i något varmt land så man fick värme året om.

Glömde ju berätta hur domen blev hos optikern i veckan! jag hade fått lite sämre syn, så nu har jag -6.00 på båda ögonen, blindast i kommun jag veeeet, och sen så hade mitt brytningsfel ökat en hel del och det var det som var största anledningen till att jag ser så dåligt som jag gör. Optikern skrattade åt mej när jag berättade att jag sett fel på en katt och en navkapsel när jag tog min kvällspromenad^^ Så nu väntar jag på att få testa nya linserna som kommer snart, kommer säkert bli sjuuk skilland, hoppas jag, för det är fan inte så rockigt att gå o kisa hela tiden.Tänkte faktiskt vara riktigt generös idag o bjuda på två helt nya bilder som J och jag plåtade i lördagskväll ;) Körde lite Army Style tema i mina underkläder i kamouflage från Underkläder4u.se :)

Börjar med två bilder, så får ni hålla utkik i bloggen för de andra kommer upp inom kort ;) 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln