Vatten-76webb

Försvunnen :O

Herregud vilket liv jag ställde till igår! Blev efterlyst av syrran på Facebook, andra syrran skulle just åka o leta efter mej o J cyklade runt överallt för att kolla efter mej, o jag fattade ingenting haha :D Jag vart på dåligt humör igår, och när jag blir det så brukar jag lösa det genom att dra på långpromenader för mej själv. Men jag missade det där med att säga att jag skulle ut o gå, o hade såklart glömt mobilen vilket jag upptäckte efter ett tag, så alla trodde att det hade hänt nått, att jag blivit kidnappad eller liknande :D Så det var ju inte riktigt meningen, inte så smart av mej att bara dra ut utan att säga något. Men jag kom åter igen hem efter min två timmar långa promenad, helt oskadd och vid liv så ingen behöver oroa sej mer! ;)

Har fått bara gymledig i två dagar nu o det kryper i benen på mej. Har fortfarande jätteont i huvudet och i nacken så får ta det lugnt en stund. Undrar om den dåliga synen har något med min huvudvärk att göra? Hoppas mina nya linser kommer snart, hatar att se dåligt o behöva kisa hela tiden^^

Sitter med värmekudde över axlarna nu i alla fall o hoppas det ska lindra lite, vill ju till gymmet sen, men helst utan värk i huvud o nacke, hoppas hoppas!


Bjuder på en till Army Girl ;) Underkläderna kommer från Underkläder4u.seTänkte passa på att ge er ett GRYMT tips med! Kolla in denna sidan för att se "Veckans Klipp" på Gömda Juveler! Alltid kraftigt nedsatta priser där, och det vill ni väl inte missa? ;)
Klicka på bilden för att komma till erbjudandet:

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln