Vatten-76webb

Make-up rådgivning

Imorse var det dags för mej att få mej en make-up rådgivning för första gången. Åkte ner till make-up artisten Tina vid elva imorse och fick först ta bort allt smink och göra en ansiktsbehandling steg för steg, och sedan var det dags för smink! 

Det som var så kul var att hon ingående förklarade hur alla produkter funkade, vilka färger som passade till min hudfärg och ögonfärg, sånt har jag verkligen noll koll på, jag har ju sminkat mej samma i urminnes tider ;)
Sedan satt hon mitt emot mej och förklarade precis hur jag skulle göra, sedan fick jag sminka mej själv efter hur hon förklarade hur jag skulle göra, vilket var superbra! Då fick jag verkligen göra allt själv o se hur jag skulle göra, det brukar vara så svårt o föstå vad make-up artisterna har gjort sen när man ser resultatet annars :)

Här kommer bilder på hur jag såg ut innan, har ENBART foundation och ögonbrynspenna här. Detta är precis innan jag skulle åka på make-up rådgivningen.
Inte riktigt lik mej utan all ögon make-up och lösögonfransar va? ;)
Här är en bild hos Tina i fullgång med sminkandet. Alla produkter vi använde, allt från ansiktsbehandlingen till all make-up, kommer från märkt Mary Kay.Såhär vart resultatet av sminkningen! Älskar verkligen ögon make-upen. Nu har jag äntligen lärt mej hur jag ska lägga ögonskugga snyggt själv med, var riktigt kass på det innan. Och lösögonfransar behövde jag inte ens använda, klockrent!


In och GILLA Tinas sida på Facebook för att kontakta henne och se mer före och efter bilder, få reda på vilka behandlingar hon utför m.m. Rekommenderar henne varmt!
Tinas Facebook

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln