Vatten-76webb

Helgen :)

Nu har man tagit sej en lugn stund för lite bloggande såhär på kvällskvisten. Har nyss tagit en go dusch, haft hårinpackning i håret och peelat huden o pysslat om mej själv lite, alltid trevligt att göra det ibland :) Innan det så var jag på gymmet o körde ben o rumpa. körde extra mycket vader för jag vill verkligen att de ska VÄXA! Tycker det är så sjukt snyggt med tjejer med muskulösa vader!

Annars i helgen så har jag umgåtts mycket med syrrorna Patricia och Linda typ hela tiden, man har då fan aldrig så kul som när man umgås med dom :D Vi tre tillsammans blir verkligen sjuka, härjar som bara fan :D Tror nog inte många förstår sej på systrarna Reiches humor, vi är rätt störda när vi sätter igång ;)

Vi drog till Filipstad på marknaden Oxhälja i lördags. Det var sjuukt mycket folk, jag blir fan aggressiv nästan när alla trängs o puttas. Varmt som satan var det med så det vart trångt o varmt. Men annars var det kul, kul o hänga med syrrorna o vandra runt o kolla lite. Man hittar ju dock aldrig något annat än marknadsnougat, det är ju alltid samma grejer på marknader.

Efter det så drog vi hem, jag drog till gymmet senare på kvällen o körde mage och axlar, och de drog ut på krogen.
Idag har man mest suttit i solen och gymmat då förstås, en rätt så lugn söndag med andra ord.
Imorgon blir det vardag igen o gå upp tidigt, ska ge det ett försök att lägga mej tidigt inatt i alla fall ;)Vi käkade tacos i lördags, så jävla gött, o längesedan!


Systrarna trubbel ;)Gymbilder, som vanligt ;) 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln