Vatten-76webb

Korkade haters ;)

Man slutar aldrig försvånas över hur korkade folk är ibland. Har en flitig läsare på bloggen som är inne flera gånger om dagen, och kommenterar gärna hela tiden, hon tror att hon är anonym och byter alias för att låtsas vara olika personer, men avslöjas gång på gång av att det är exakt samma ip-nummer på varenda kommentar? :D 

Uppenbarligen så måste denna personen ha nån slags hatkärlek till mej som måste skriva massa nedlåtande kommentarer, men sen kan denne inte hålla sej borta från min blogg utan måste verkligen gå in varje dag o beundra mina bilder och läsa om mitt liv ;)
Personen verkar mest störa sej på mitt utseende (skräll va? Hur många brudar är det inte som gör det?) och speciellt mitt smink, och löshår m.m.

Har det någonsin slagit personen att jag kanske sminkar mej såhär för att jag tycker att jag är snygg såhär? :D Det är min stil att vara såhär sminkad, och att ha väldigt långt hår, det är JAG.
Hon tjatar om att jag ska ta bort sminket och löshåret, och att naturligt är bäst, men vet du vad? Det tycker inte jag. Jag anser mej, och 90% av alla tjejer, vara såå mycket snyggare med smink än helt utan.
Men det är ju så typiskt med såna brudar som har emot det, antingen har de inte råd att köpa smink eller förlänga håret, och är därför avundsjuka på de som kan det. Eller så är de så jävla fula att varken smink eller hårförlängningar kan rädda dem!Här har ni alla kommentarer från Samira, Fisk, Sereja, Sahara, Zandro eller vad nu personen nu vill bli kallad, från exakt samma ip-nummer, dumbass ;) Ursäkta liiiten text, ni som ser dåligt får förstora skärmen lite ;)Min kära bloggläsare verkar befinna sej i Sundbyberg ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln