Vatten-76webb

Kosttillskott, serier o musikvideo :)

Herregud vilket liv det blev om mitt inlägg igår, man ska visst inte konfrontera vissa haters för då blir det känsligt tydligen, men jag är ju en såndär som tycker det är så jäkla kul att retas o jävlas så lite kul måste man väl få ha ;)

Igår var jag på gymmet, skräll va? ;) Körde biceps, triceps och rygg, riktigt gött var det.
Kände riktigt go energi faktiskt! Kör samma grej varje dag, till frukosten tar jag två stycken omega3, en multivitamin och en BCAA, och mitt kreatin då förstås. Innan jag tränar tar jag Jack3D, och efter jag gymmat tar jag min proteinshake, samma varje dag, och det funkar super för mej.
Det som är så himla skönt är att mitt immunförsvar har verkligen blivit så mycket bättre av alla vitaminer och av all träning, och att jag dricker BETYDLIGT mindre alkohol nu för tiden. Kanske en öl eller ett glas vin varannan helg. Känns skönt att vara ett friskare jag, var ju sjuk typ jämt förut, så fort någon sa ordet förkylning så vart jag förkyld typ^^ 


Är ni intresserade av att skaffa grymma kosttillskott så ska jag ge er ett fint erbjudande ;)
Ni får just nu 15% RABATT på er order på http://www.gymtillskott.com/, ange bara koden: SANDRA
Koden gäller fram t.o.m 15/9 - 2013 så passa på! :)

Efter gymmet så kollade jag på Idol igår, lite roande att kolla på ibland ändå. Och efter det var det dags för kvällens höjdpunkt, nytt avsnitt av Dexter och Breaking Bad! :D
Fatta att det bara är kvar två avsnitt av Dexter!? Heeeelt sjukt! Ska bli spännande o se hur de tänkt sluta allting. Avsnittet av Breaking Bad var sjukt spännande igår med så jag typ fick dampanfall när det slutade :D Hatar att vänta, vill se nuuuu!

Jag i min Breaking Bad t-shirt från Roligaprylar.se ;)Måste bara bjuda på en så sjukt kul låt, älskar musikvideon med :D Den handlar om rävar, och rävar är ju för grymma så det kan ju inte bli annat än klockrent! ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln