Vatten-76webb

Motivation till att träna!

Tänkte berätta vad som gör att jag hittar motivation till att dra mej till gymmet så ofta som jag gör. När man inte tränar alls o väl ska börja gymma så är det INTE lätt! Det tar emot att gå o träna för man har blivit så bekväm med att inte träna o bara softa istället. Men det GÅR ÖVER.
Tvingar man sej iväg flera gånger i veckan så kommer motivationen mer och mer. Det tog säkert tre veckor innan jag var helt inne i det och verkligen kände ett begär efter att träna. Så att tvinga sej iväg hjälper verkligen i början. Numera får jag typ damp ifall jag inte kommer iväg till gymmet numera, jag blir rastlös i hela kroppen och längtar dit.

Men man kan ju fortfarande ha vissa dagar då motivationen inte är på topp, och då har jag ändå något att tänka på, och det är att jag älskar att tävla med folk!

Jag jämför mej därför med andra tjejer som också tränar. Jaja, man ska inte jämföra sej med andra och så men för mej funkar det. Ser jag att någon annan tjej jag kanske känner eller vet vem det är som också tränar hårt, då tänker jag, vafan jag kan bli såå mycket mer tränad än vad hon är. Och då måste jag ju iväg till gymmet annars kommer jag aldrig att slå henne ;) Så tävla med andra och ge dej fan på att du ska bli mycket starkare och snyggare, då kommer du iväg till gymmet ;)


En annan, kanske lite kontig grej, är att jag har en regel att jag får inte duscha om jag inte förtjänat en dusch genom att gymma eller springa eller på något sätt träna! :D
Så är jag sugen på en dusch, håret kanske är fett o ser förjävligt ut, så måste jag dra iväg o träna ifall jag inte redan gjort den den dagen, smart va? ;)

En annan grej som kan motivera är att ha en blogg! Man vill ju inte vara en lat jävel och ge upp träningen, för då vet alla läsare det också eftersom man inte skriver något om träningen, inga gymbilder och man kanske lägger på sej istället eller liknande, och det skulle aldrig kännas okej, inte för mej i alla fall. Så man kan säga att ens läsare motiverar en på ett sätt eftersom de uppmuntrar till träningen och ser ens framsteg.
Här har ni lite som kan trigga igång er träning, beat me if you can ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln