Vatten-76webb

Sambofet!

Jag tycker man ser det hela tiden! Singeltjejer som tränar o ser bra ut, sminkar sej o sköter sitt utseende, och även singelkillar som tränar och tänker på vad de äter och hur de ser ut, och BANG! De får ett förhållande och skiter i allt. Slutar träna för att istället "mysa" hemma med massa godis, chips och onyttigheter varenda dag.
Killarna blir slappa o lägger på sej mage, skiter i att raka sej, fixa håret, eller klä upp sej. Medans tjejerna blir tjocka, bleka, går ständigt utan smink med mjukiskläder 24/7 och håret i en tofs på skallen.
Why God why!?

Varför detta beteende? Och tjejer är arga över att deras killar kollar in andra brudar och är otrogna, inte konstigt om tjejerna går från supersnygga till superfula. JAG VET, utseendet är inte allt, absolut inte, men det är en otorligt viktig del, tycker jag i alla fall. Man vill ju tänka "fan vilken snygg pojkvän/flickvän jag har" och tända på den man är tillsammans med liksom.

Jag tycker nästan att det borde kännas ännu viktigare att se bra ut för sin partner. Skulle kännas sjukt orättvist mot sin pojkvän att när man var singel o träffade olika killar så fick de den snygga tjejen, medans pojkvännen fick den ovårdade, slappa och fula versionen.

Ser så många exempel på detta, tjejer man gick i samma skola som som varit heta, och sedan flera år senare skaffat karl sen länge och med det skaffat tre dubbelhakor och något som liknar en gravidmage på det (utan att vara gravida)^^

Näe skärpning folk! Bli inte bekväma bara för att ni har fått ett förhållande, det är bara respektlöst mot era respektiva. Era pojkvänner/flickvänner förtjänar erat bästa jag!

Någon som håller med mej?
Finns nog ingen mer passande låt till detta inlägg än denna :D

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln