Vatten-76webb

Nytt linne, och rabattkod till er!

Då var det fredag, häärligt! Alltid gött med helg o få sova ut, sov fan till halv tolv idag men vaknade ett antal gånger innan, man vänjer ju sej vid att gå upp tidigt.
Inte varit på det bästa humöret igår och idag, mycket störande runt omkring. Men allt löser sej ju alltid, så är det ju. Helst av allt skulle man bara vilja slänga sej på ett flygplan nånstans o lägga sej på en strand o bara vara ett tag, fan vad najjs det hade varit! Men det löser ju inte så mycket, eller jo, blekheten kanske ;)

Blir så less på folk ibland och funderar inte hur vissa kan vara funtade! Det är nån gubbe på gymmet som skriver massa äckliga kommentarer så man känner sej obekväm bara man är där för man vet liksom inte vem det är. Gamla ex hör av sej o allt vad det är.

Men det löser man genom att dra o träna, det är fanemej bra mot allt! Är man arg så får man avreagera sej, är man glad så går det jättelätt att träna, ja det är fan alltid bra! :D

Något som är rätt galet är förresten att större delen av min familj har varit och är sjuk, någon slags influensa, och jag har INTE blivit smittad! Det ni! Alla som jämt säger att jag är sjuk konstant och har noll immunförsvar, och nu klarar jag mej även fast jag delat vattenflaska och glas med Linda som var sjuk då o grejer. Träning och en jäkla massa vitaminer dagligen is the shit! Så nöjd är jag, trodde aldrig att mitt immunförsvar skulle bli något bättre.


Jag på gymmet idag i mitt nya linne från Gömdajuveler.se Älskar det verkligen! Så jäkla snygg skrikig rosa, så himla mej ;)En proteinshake och den här galet goda Kesellan med vaniljsmak vart det efter gymmet, mums!Jag tänkte tipsa er om ett riktigt bra erbjudande från Gömdajuveler.se, nämligen sjukt snygga Baseballsjackor!

De ligger ute nu på Gömda Juvelers hemsida för 229 kr, men om ni köper igenom mej så får ni dom för enbart 199 kr! ;)
Ange bara koden VIP-BLOGG i rabattkodsfältet i kassafönstret!

Mer info om plaggen:
​http://www.gomdajuveler.se/veckans-klipp-c-296-1.aspx

(Erbjudandet gäller fram till söndag klockan 00.00)
 

Bilder på två av de snygga plaggen:

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

  • jimmy » Ny bild ;):  ”sjukt het”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln