Vatten-76webb

Helga!

Då hade man en stund över för bloggandet då. Der brukar ha en tendens av att bli mindre bloggande på helgerna, man brukar alltid ha mycket att göra då. Denna helgen har jag också umgåtts med syrrorna Patricia o Linda mest, alltid lika kul! :D Härjar som ingen annan haha ;)
Igår så var vi o gymmade tillsammans, de ville provträna en gång. Det gick riktigt bra! Jag verkligen mördade mina armar och axlar, jag känner redan nu att värken börjar komma mer o mer, GÖTT!
Sedan har jag gett mej fan på att börja stretcha! Jag ska bli vigare än vad jag någonsin varit har jag inbillat mej ;) Har ju kunnat gå ner i split när jag var yngre, tror det heter split? Då när man går ner med benen åt sidorna i alla fall, och det SKA jag klara igen, så är det! ;)

På kvällen satt vi hos mormor o spelade yatzy o drack öl o käkade massa gött som Patricia hade köpt. ostar, kräftstjärtar, bröd o massa sånt, galet gött!

Idag blir det LUGNT! Har tränat sex dagar i rad nu och ska ta den där hemska vilodagen^^ Hatar vilodagar, det bara kryper i kroppen på mej o jag vet inte vad jag ska göra. Men idag blir det nog rätt så skönt eftersom man drack öl igår och är lite halvseg sådär, så jag valde rätt dag att ha vilodagen på :)


Lite bilder från när vi var på gymmet :)En till bild från igår :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln