Vatten-76webb

Veterinären m.m :)

Uuh vilka slödagar det har blivit asså. Humöret har inte varit på topp så det har inte blivit så mycket bloggande eller gymmande de här två dagarna. Det mer mer vindrickande och tv tittande istället hehe. Men idag blir det ändring på det! Ska till gymmet strax, ska bara vila min proppmätta mage först, åt så det känns som jag ska explodera typ. Har varit till veterinären idag o kollat Grizzlys tassar, så han fick antibiotika utskrivet och tassarna ska shamponeras, ska se hur populärt det kommer bli för honom :D Man ska shamponera dom och låta det verka i tio minuter, jag säger bara lycka till att få honom sitta still i tio minuter med shampo på tassarna haha!

Annars har det varit en lugn dag, har gått omkring i en mysdress hela dagen och inte orkat fixa håret så kepsen sitter på, så känner mej inte så supersexig direkt^^
Men med gym o sen dusch så blir man ju fresh igen!

Såhär lufsar jag runt idag ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln