Vatten-76webb

Min morgonrutin

Detta tar jag varje morgon innan frukost. Tabeletterna är fiskolja, multivitamin och den vita är BCAA (aminosyror). I glaset så är det kreatin och en brustablett med Järn och C-vitamin, så jag får mej en redig vitaminkick varje morgon om man säger så ;)
Allt, utom brustabletterna med järn, kommer från ​http://www.gymtillskott.com/


Jag kör allt i samma ordning varje morgon, allting måste gå rätt till annars fuckar allt ur :D
Tvättar ansiktet det första jag gör på morgonen, sedan sminkar jag mej direkt. Det skulle aldrig ske att jag käkar frukost innan jag sminkar mej eller dylikt, sminket först, det är viktigt det! ;)
Sedan klär jag på mej, tar mina vitaminer m.m och sedan käkar jag frukost, och till sist så fixar jag håret. Så ser min morgon ut jämt. 
Och som vissa verkar tro så tar det inte så superlång tid för mej att fixa mej på morgonen, höst en halvtimme för att sminka mej, fixa håret och klä på mej, och det måste jag väl säga är rätt snabbt eller? :D

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln