Vatten-76webb

Bästa inpackningen!

Måste verkligen tipsa ALLA om denna inpackingen! Shit så bäst! Har provat massa olika inpackningar, dyra som billiga, och denna slår alla med hästlängder. Superbra till löshåret, det blev verkligen mjukt som silke och jättelättkammat. Den är billig och det är en redig burk, så tummen upp för denna verkligen :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln