Vatten-76webb

Sexiga underkläder ;)

Uuh va trött jag äääär! Känns som att jag skulle behöva sova i tre dygn typ^^ Har varit mycket de här dagarna så är seg som faen. Blir nog en tupplur efter maten idag för att hämta kraft innan gymmet, det skulle nog göra gott. Sen lite Jack3D och aminosyra på det så jävlar ;)

Men just nu ligger jag här och tänker inte röra en fena på en stund ;)Fick hem så grymt sexiga plagg från GömdaJuveler.se igår, de har ny börjat sälja ruskigt heta underkläder också så det tycker jag ni ska spana in ;) Detta fick jag hem:

Här har ni länk för att komma direkt in på Gömda Juvelers underklädesavdelning ;)
​http://www.gomdajuveler.se/lingerieunderklader-c-300-1.aspx

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln