Vatten-76webb

Lejonman ;)

Tuppering är bra grejer, det brukar jag köra med varenda morgon. Tuppera håret utav helvete, spraya mitt mästervärk, och sen låta det verka en stund, o sen kamma ner det lite försiktigt så att det förhoppningsvis behåller lite av volymen. Tycker alla hårsprayer är så kassa dock, håller ju typ en timme sen är det platt igen^^ Någon som har något grymt tips på någon riktigt stark o bra hårspray som står i väder och vind?? :D

Funderar på att provspela för rollen som Lejonkungen, tror ni inte jag skulle passa? ;)Nerkammat hår som jag brukar ha det, men lite för platt för min smak ändå, vill ha VOLYM!Nu blir det strax att dra till Karlstad för att se Leksand spela skiten ur Färjestad, ska bli en fröjd för ögat ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln